Jdi na obsah Jdi na menu
 


Cheaty cs 1.6 bez zapnutia programov

Counter-Strike Cheaty – použitie na vlastné riziko!! ;)

Performance-Enhancing cheat

Určite sa stále divíš prečo ostatný majú tak super skóre. No nie?

Samozrejme preto že používajú cheat na zlepšenie výkonu! Tento cheat používa programy a nastavania tak ze si server myslí že máš rýchlejší internet a rýchlejší počítač. Simuluje pripojenie k serveru cez T1.

Spusť čo najviac programov! To dá tvojmu počítaču také zrýchlenie že bude simulovat Pentiom 4 – 3,6 GHz a 2GB RAM! Potom otvor súbor "config.sys" v tvojom CS adresári a zmeň položku "rate ????" na "rate 124.0937". Musí to byť presne takto aby si server myslel že máš T1.

Teraz spusť defragmentáci discu a tvoj antivirový program. K tomu by si mal spustiť benchmark najlepšie 3D Mark. Potom spust CS a všetkých ich dostaneš!

Optical-Mouse cheat

K tomu cheatu potrebuješ vlastniť optickú myš samozrejme!

Stačí ju zapojiť do PS/2 portu. Tento cheat potom funguje ako teleporter! Jediné, čo musíš urobiť je že keď si pred nepriateľom rýchle myš vypoj z počítača a ihneď budeš teleportovaný na štartovaciu pozíciu!

Pokiaľ ti cheat nefunguje, skús vymontovať laser zo svojej myši a nahraď ho malou červenou guličkou (gulička musí byť červená, inak ti cheat nebude fungovať!).

Flashbang cheat

Bol si už niekedy oslepený flashbangem? A divil si sa niekedy že keď si nepriateľovi hodil flashbang pod nohy tak nebol oslepený? Určite používal tento cheat!

Neveril som na tento cheat pokiaľ som ho sám nevyskúšal. Je veľmi jednoduchý.

Všetko čo musíš urobiť je že keď budeš počuť niekoho hádzať flashbang vypni na 5 sekúnd svoj monitor! Potom monitor opäť zapni.

Videl si? Fungoval - nebol si oslepený! Nieje to úžasné??!!

Invisible cheat

Každý už o ňom počul. Potrebuješ samozrejme monitor s degauss nastavením.

Najskôr musíš na svojom monitore nastaviť "gamma" a "kontrast" na maximum. Teraz se môžeš pripojiť na server, ale nesmieš sa zatiaľ pripojiť k žiadnemu tímu! Spusť konzolu a napíš "exec invis 0.97521". Teraz otvor ovládanie svojho monitoru a zvoĺ nastavenie "degauss monitor". Pre istotu to opakuj aspoň jednu minútu. Teraz sa čo najrýchlejšie pripoj k niektorému tímu zvoľ si hráča a čo najrýchlejšie utekaj k najbližšiemu nepriateľovi. Neustále však pritom klikaj na "degauss" nastavení. Uvidíš jak tvoj monitor mení farby a skresľuje sa! Teraz si neviditeľný a ostatných môžeš pobiť!

Monitor cheat

OK, toto je jednoduchý cheat s veľkou účinnosťou. Pri hraní v multiplayeru spusť konzolu a napíš "gamma 038794warp". Teraz vypni svoj monitor a stlač tieto klávesy: ESC, TAB, Space a ľavé tlačítko na myši. Teraz spusť znova konzolu vpíš do nej "gamma 9.0210maxzbuffer". Zapni svoj monitor a hľa - niektorý sú už mŕtvi!

Tento cheat, môžeš skúšať aj s inými klávesami výsledok bude vždy iný.

Tento cheat je však len pre pokročilých hackerov!!! Takto sa staneš CS šampiónom!

Bot Cheat 1

Tento cheat je úplne jedinečný! Je síce trochu komplikovaný, ale ta námaha za to stojí.

Najskôr si z internetu stiahni 2 ľubovolných botov, napr. AndroidBot a PoDBot. Keď si ich nainštaloval, musíš vytvoriť "cfg" súbor. Nazvi ho "linkbot.cfg" a skopíruj ho do tvojho CS adresára. Teraz do svojho "linkbot.cfg" súboru vlož tieto riadky:

echo Ultimate Linkbot Cheat!

alias linkbot2000 "exec bot; developer 1; echo LINKBOT; developer 0; exec link; unbindall; kill; name Botkill; addbot 100; buyequip; menuselect 5; +attack; wait; wait; -attack; weapon_lightsaber; +slash; kill darth; -slash; serveradmin; say I am Superfly; +crouch; exec linkcomplete"

bind "x" "linkbot2000"

echo Cheat enabled!

echo Press X to activate!

Keď potom v hre klávesu "X" dostaneš bota so svetelným mečom – to nieje vtip! Je to trochu divné, ale funguje to. Nikto me nemohol zabiť a sám som ich pobil sveteľným mečom!!!

Bot Cheat 2

Stiahni si ľubovolného bota z internetu. Po inštalácii spusť CS a mapu de_dust. Teraz do hry vlož 3 botov, všetci musia byt ale na strane teroristou! Zmeň si meno na „CSbot1“. Keď sa ti to podarilo opusť hru a iď na nejaký online server. Tvoje meno by malo byť stále "CSbot1" pokial nie ihneď si ho zmeň. Začni hrať ako terorista – všetci si teraz myslia že si bot a môžeš ich preto zabiť nožom. Stačí všetkým len povedať že si bot a všetci ti uveria a oni ta potom nechajú ťa na pokoji. Potom môžeš všetkých postupne zabiť svojim nožom!

Free-Kill cheat

Tento cheat funguje len na mape de_prodigy. Začni hrať ako terorista a kúp si smouk. Vybehni na malé priestranstvo a skoč na zábradlie. Na ľavej strane by si mal vidieť malú platformu. Presne tam hoď svoj smouk a čo najrýchlejšie skoč za ním. Keď si pristál na oné platforme môžeš po celej mape poletovať a všetkých pobiť. Funguje to len na multiplayeru a treba sa to poriadne naučiť takže budeš musieť trocha trénovať.

Console cheat

Začni hrať ako counter-terorista! Zahraj jedno kolo a kúp si HE granát ale nepoužívaj ho! V ďalšom kole spusť konzolu napíš "unbindall" a potvrď. Potom do nej napíš "kill alias sv_cheats enable_1" a potom "name u_r_dead". Teraz by si mal mať nekonečne veľa granátov a mal by si byť nepremožiteľný!

Screenshot cheat

Aby si docielil lepšieho skóre mier mieridlom presne na hlavu nepriateľa. Pokial sa pohne tak ho popros aby sa nehýbal lebo chceš urobiť screenshot. Keď sa prestane hýbať tak ho strel do hlavy.

Bomb cheat

Spusť CS a zvoľ "Multiplayer", "LAN game" a "Create game". Vyber si hocijakú "de_" mapu a spusť hru. Začni ako terorista a bež čo najrýchlejšie na bomplace. Polož bombu a urýchlene utekaj na svoju štartovaciu pozíciu. Počkaj pár sekúnd a vyhral si! Keď to zopakuješ niekoľko krát stane sa z teba CS šampión!!!

Aimbot

A to najlepšie na koniec! Hladal si všade možno po internete aimbota? Neklam! Tvoje hľadanie sa skončilo!

Po mnohohodinovom hľadaní som našiel univerzálneho aimbota! Tento aimbot spôsobuje že ti stačí pobehovať po mape a zvyšok urobí aimbot. Každého na koho narazíš obšťastní headshotom!!!

Čo teda musíš urobiť: Iď do adresára "WindowsSystem" a premenuj sôbor "system.ini" na „"aimbot.ini". V koreňovom adresári "X:" (bežne C:) by si mal nájsť súbor "config.sys". ten musíš zmazať pretože je zodpovedný za to že väčšina cheatov do CS nefunguje!! Teraz už len stačí reštartovať počítač a cheat bude fungovať!!!

(Voľne preložené z CS.de, autor André Dennler)

ALE NECHATUJTE !! Z NASHO KLANU !!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

какая скважина для воды лучше

(Donaldnsh, 14. 6. 2021 6:59)

Доброго времени суток господа
Гарантия на скважину и систему водоснабжения Компания “БурТехСервис” предоставляет следующие гарантии на выполненные работы:
Бурение скважины:
Гарантию сроком на 5 лет

Обустройство скважины:
Гарантию сроком на 12 месяцев

Монтаж канализации:
Гарантию сроком на 12 месяцев

Таким образом, по окончанию выполненных работ вы получаете настоящие гарантии от компании “БурТехСервис”.

burenie-skvazhin-garantiya
Гарантийные случаи по скважине:
Появление в воде глины, песка;
Отсутствие воды в скважине.
Не являются гарантийными случаями:
Наличие посторонних предметов в скважине после сдачи ее заказчику;
Самостоятельное несогласованное изменение конструкции скважины;
Изменение химического состава воды в водоносном горизонте;
Несогласованное внесение изменений в электрическую схему подключения водоподъемного оборудования;
Несогласованное внесение изменений в настройках инженерного оборудования;
Резкое понижение статического и динамического уровня воды в скважине.
Бурение скважины на воду с последующим ее обустройством с гарантией от “БурТехСервис” это возможность иметь чистую воду у себя на участке долгие годы!

Доставка суши в Одессе

(WilliamAdert, 12. 6. 2021 14:14)

Доставка суши в Одессе

Рассмотрим полезные свойства маринованного имбиря, и как его готовят
При приготовлении полезные свойства маринованного имбиря не теряют своей ценности. В нем содержатся такие витамины, как натрий, цинк, железо, фосфор, кальций, витамины группы В и аминокислоты. Многие диетологи считают, что имбирь способствует сжиганию лишних жиров.

Основные полезные свойства маринованного имбиря способствуют

укреплению иммунитета,
улучшают пищеварение,
применяются для профилактики простудных и вирусных заболеваний,
усиливают аппетит,
улучшают настроение
снимают нервное напряжение.
В прохладное время года чай с корнем имбиря помогает укрепить иммунитет и поддерживает организм в тонусе. Но первое место он занимает, конечно, в кулинарии. При приготовлении блюд с сырой рыбой имбирь защищает организм от вредных бактерий, которые в ней находятся. Помимо этого придает блюду пикантный вкус и неповторимый аромат. Без него суши и роллы будут казаться пресными. Так что имбирь является обязательным дополнением к ним. Эфирные масла, которые в нем содержатся, улучшают аппетит и помогают пищеварению.

Его рекомендуется применять при мариновании сырой рыбы и морепродуктов. Многие диетологи включают имбирь в составление диет. Он не только низкокалориен, но и к тому же активно расщепляет жиры и помогает бороться с лишним весом. Но помимо полезных свойств имбирь имеет и противопоказания. Его нельзя употреблять при язве желудка, гастрите, а также во время беременности и кормления грудью.
суши Одесса
https://newsvo.ru/poleznye-svojstva-marinovannogo-imbirja.dhtm

Quality products and drugs only here https://bit.ly/3wlPWWx

(itext, 9. 6. 2021 21:14)


Follow the link and choose the products for your health

https://bit.ly/3oZOKnO

Услуга скидки Устранение сайтов мошенника вирусные базы

(VladimirWlasof, 6. 6. 2021 0:07)


Доброе утро!
Наша компания предлагает самые лучшие прогоны, чтобы "угробить" интернет-сайт ваших конкурентов. Всего от 2 тыс рублей.
- 100% результат. Сайты точно "упадут".
- Максимальное количество негативных фитбеков.
- Собрана специальная база - выжимка самых "смертельных" площадок из 10 млн. веб-сайтов (порно, вирусные, спамные и т.д.). Это действует безотказно.
- Прогон проводим сразу с 4 серверов.
- Непрерывный спам активационных ссылок на электронную почту.
- Можем растянуть сколько угодно по времени.
- Прогоняем с запретными ключами.
- При условии заказа 2 сайтов - отличные бонусы.

Стоимость 6000 рублей
Полная отчётность.
Оплата: Qiwi, Yandex.Money, Bitcoin, Visa, MasterCard...

Телега: @exrumer
Skype: xrumer.pro
WhatsApp: +7(977)536-08-36
маил: support@xrumer.cc

Только эти!
А тАкож Работаем со Студиями!

geeahdinoniBtjreevyw

(JefeSwa, 31. 5. 2021 5:33)

free samples viagra cialis https://ckacialis.com/ - cialis 60 mg cialis 20mg shopping

medical park pharmacy dgsolbvfdHeesebsbmm

(NeemyVed, 31. 5. 2021 2:23)

cialis samples free by mail https://krocialis.com/ - is cialis safe cialis strips

klein's pharmacy dgsolbvfdHeeseidpwc

(NeemyVed, 29. 5. 2021 15:04)

does medicare cover cialis 2018 https://krocialis.com/ - review buy cialis online dose of cialis

cialis buy india afhsdbcHeeseigpzl

(Neemyloh, 29. 5. 2021 10:54)

how fast does cialis kick in https://rcialisgl.com/ - tadacip vs cialis cialis tablets in australia

geeahdinoniBtjreevyu

(JefeSwa, 29. 5. 2021 10:43)

cialis 40mg https://ckacialis.com/ - cialis with dapoxetine online viagra vs cialis vs levitra reviews

price of cialis afhsdbcHeesecjoki

(Neemyloh, 29. 5. 2021 7:30)

viagra cialis and levitra https://rcialisgl.com/ - overnight cialis online cialis paypal pay with

kmart pharmacy hours dgsolbvfdHeeseacimi

(NeemyVed, 29. 5. 2021 5:08)

viagra cialis sample pack https://krocialis.com/ - montreal drug cialis san antonio cialis doctor

нужен ли счетчик воды на скважину

(Antonioupl, 27. 5. 2021 21:56)

Добрый день господа!Есть такой интересный сайт для заказа бурения скважин на воду. Заказывайте скважину для воды в ЕВРОБУРСЕРВИС – получите доступ к экологически чистой природной воде по самым выгодным в Минске ценам! Специалисты нашей компании оказывают следующие виды услуг: Грамотный подбор канализационной системы с учётом специфических требований и условий вашего домовладения. Доставка, установка и наладка канализации на даче / в загородном доме / коттедже. Канализация в Минской областиКанализации автономного типа, представляют собой удобные, надёжные и простые в эксплуатации установки, позволяющие очищать и утилизировать сточные воды. Наше канализационное оборудование подходит для эксплуатации во всех климатических зонах Беларуси и производится с учётом разнообразного и местами сурового климата нашей страны. Компания «ЕвроБурСервис» предлагает широкий ассортимент локальных канализационных установок, предназначенных для очистки хозяйственно-бытовых сточных вод. Наша компания занимается любыми коммуникациями для загородных домов, дач, коттеджей. Работаем в Минске, Минской области, в радиусе 200км от Минска. Более подробная информация размещена тут https://drive.google.com/file/d/12UGUi1eb4vB_-VAklwchUhrlKM8233go/view?usp=sharing
От всей души Вам всех благ!

sbbolthdinoniBtjreevys

(reeteHtf, 27. 5. 2021 18:48)

cialis alternatives over the counter https://cialishav.com/ - 20 mg cialis price cheapest cialis tadalafil 20 mg

gsaxzvofbldinoniBtjreevyf

(reeteAni, 27. 5. 2021 17:29)

Dilantin https://pharmacyken.com/ - global pharmacy rx canadapharmacy24h

cialis without prescription afhsdbcHeesexygov

(Neemyloh, 26. 5. 2021 18:12)

how often can you take 20mg cialis https://rcialisgl.com/ - how long does it take for cialis to kick in cialis or viagra better

proact pharmacy dgsolbvfdHeesenzzxc

(NeemyVed, 26. 5. 2021 13:50)

generic cialis at walmart https://krocialis.com/ - dapoxetine and cialis cialis soft tabs

us online pharmacy dgsolbvfdHeeseepjcj

(NeemyVed, 26. 5. 2021 10:02)

cialis samples canada https://krocialis.com/ - when do you take cialis generic cialis

geeahdinoniBtjreevyn

(JefeSwa, 26. 5. 2021 9:32)

genereic cialis https://ckacialis.com/ - buy cialis c5 how much is a cialis prescription with no insurance

geeahdinoniBtjreevyr

(JefeSwa, 26. 5. 2021 8:32)

order original cialis https://ckacialis.com/ - cialis generic cialisis

sbbolthdinoniBtjreevyl

(reeteHtf, 25. 5. 2021 23:10)

cialis levitra viagra sample pack https://cialishav.com/ - cialis going over the counter buy cheap cialis


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85

následující »