Jdi na obsah Jdi na menu
 


Cheaty cs 1.6 bez zapnutia programov

Counter-Strike Cheaty – použitie na vlastné riziko!! ;)

Performance-Enhancing cheat

Určite sa stále divíš prečo ostatný majú tak super skóre. No nie?

Samozrejme preto že používajú cheat na zlepšenie výkonu! Tento cheat používa programy a nastavania tak ze si server myslí že máš rýchlejší internet a rýchlejší počítač. Simuluje pripojenie k serveru cez T1.

Spusť čo najviac programov! To dá tvojmu počítaču také zrýchlenie že bude simulovat Pentiom 4 – 3,6 GHz a 2GB RAM! Potom otvor súbor "config.sys" v tvojom CS adresári a zmeň položku "rate ????" na "rate 124.0937". Musí to byť presne takto aby si server myslel že máš T1.

Teraz spusť defragmentáci discu a tvoj antivirový program. K tomu by si mal spustiť benchmark najlepšie 3D Mark. Potom spust CS a všetkých ich dostaneš!

Optical-Mouse cheat

K tomu cheatu potrebuješ vlastniť optickú myš samozrejme!

Stačí ju zapojiť do PS/2 portu. Tento cheat potom funguje ako teleporter! Jediné, čo musíš urobiť je že keď si pred nepriateľom rýchle myš vypoj z počítača a ihneď budeš teleportovaný na štartovaciu pozíciu!

Pokiaľ ti cheat nefunguje, skús vymontovať laser zo svojej myši a nahraď ho malou červenou guličkou (gulička musí byť červená, inak ti cheat nebude fungovať!).

Flashbang cheat

Bol si už niekedy oslepený flashbangem? A divil si sa niekedy že keď si nepriateľovi hodil flashbang pod nohy tak nebol oslepený? Určite používal tento cheat!

Neveril som na tento cheat pokiaľ som ho sám nevyskúšal. Je veľmi jednoduchý.

Všetko čo musíš urobiť je že keď budeš počuť niekoho hádzať flashbang vypni na 5 sekúnd svoj monitor! Potom monitor opäť zapni.

Videl si? Fungoval - nebol si oslepený! Nieje to úžasné??!!

Invisible cheat

Každý už o ňom počul. Potrebuješ samozrejme monitor s degauss nastavením.

Najskôr musíš na svojom monitore nastaviť "gamma" a "kontrast" na maximum. Teraz se môžeš pripojiť na server, ale nesmieš sa zatiaľ pripojiť k žiadnemu tímu! Spusť konzolu a napíš "exec invis 0.97521". Teraz otvor ovládanie svojho monitoru a zvoĺ nastavenie "degauss monitor". Pre istotu to opakuj aspoň jednu minútu. Teraz sa čo najrýchlejšie pripoj k niektorému tímu zvoľ si hráča a čo najrýchlejšie utekaj k najbližšiemu nepriateľovi. Neustále však pritom klikaj na "degauss" nastavení. Uvidíš jak tvoj monitor mení farby a skresľuje sa! Teraz si neviditeľný a ostatných môžeš pobiť!

Monitor cheat

OK, toto je jednoduchý cheat s veľkou účinnosťou. Pri hraní v multiplayeru spusť konzolu a napíš "gamma 038794warp". Teraz vypni svoj monitor a stlač tieto klávesy: ESC, TAB, Space a ľavé tlačítko na myši. Teraz spusť znova konzolu vpíš do nej "gamma 9.0210maxzbuffer". Zapni svoj monitor a hľa - niektorý sú už mŕtvi!

Tento cheat, môžeš skúšať aj s inými klávesami výsledok bude vždy iný.

Tento cheat je však len pre pokročilých hackerov!!! Takto sa staneš CS šampiónom!

Bot Cheat 1

Tento cheat je úplne jedinečný! Je síce trochu komplikovaný, ale ta námaha za to stojí.

Najskôr si z internetu stiahni 2 ľubovolných botov, napr. AndroidBot a PoDBot. Keď si ich nainštaloval, musíš vytvoriť "cfg" súbor. Nazvi ho "linkbot.cfg" a skopíruj ho do tvojho CS adresára. Teraz do svojho "linkbot.cfg" súboru vlož tieto riadky:

echo Ultimate Linkbot Cheat!

alias linkbot2000 "exec bot; developer 1; echo LINKBOT; developer 0; exec link; unbindall; kill; name Botkill; addbot 100; buyequip; menuselect 5; +attack; wait; wait; -attack; weapon_lightsaber; +slash; kill darth; -slash; serveradmin; say I am Superfly; +crouch; exec linkcomplete"

bind "x" "linkbot2000"

echo Cheat enabled!

echo Press X to activate!

Keď potom v hre klávesu "X" dostaneš bota so svetelným mečom – to nieje vtip! Je to trochu divné, ale funguje to. Nikto me nemohol zabiť a sám som ich pobil sveteľným mečom!!!

Bot Cheat 2

Stiahni si ľubovolného bota z internetu. Po inštalácii spusť CS a mapu de_dust. Teraz do hry vlož 3 botov, všetci musia byt ale na strane teroristou! Zmeň si meno na „CSbot1“. Keď sa ti to podarilo opusť hru a iď na nejaký online server. Tvoje meno by malo byť stále "CSbot1" pokial nie ihneď si ho zmeň. Začni hrať ako terorista – všetci si teraz myslia že si bot a môžeš ich preto zabiť nožom. Stačí všetkým len povedať že si bot a všetci ti uveria a oni ta potom nechajú ťa na pokoji. Potom môžeš všetkých postupne zabiť svojim nožom!

Free-Kill cheat

Tento cheat funguje len na mape de_prodigy. Začni hrať ako terorista a kúp si smouk. Vybehni na malé priestranstvo a skoč na zábradlie. Na ľavej strane by si mal vidieť malú platformu. Presne tam hoď svoj smouk a čo najrýchlejšie skoč za ním. Keď si pristál na oné platforme môžeš po celej mape poletovať a všetkých pobiť. Funguje to len na multiplayeru a treba sa to poriadne naučiť takže budeš musieť trocha trénovať.

Console cheat

Začni hrať ako counter-terorista! Zahraj jedno kolo a kúp si HE granát ale nepoužívaj ho! V ďalšom kole spusť konzolu napíš "unbindall" a potvrď. Potom do nej napíš "kill alias sv_cheats enable_1" a potom "name u_r_dead". Teraz by si mal mať nekonečne veľa granátov a mal by si byť nepremožiteľný!

Screenshot cheat

Aby si docielil lepšieho skóre mier mieridlom presne na hlavu nepriateľa. Pokial sa pohne tak ho popros aby sa nehýbal lebo chceš urobiť screenshot. Keď sa prestane hýbať tak ho strel do hlavy.

Bomb cheat

Spusť CS a zvoľ "Multiplayer", "LAN game" a "Create game". Vyber si hocijakú "de_" mapu a spusť hru. Začni ako terorista a bež čo najrýchlejšie na bomplace. Polož bombu a urýchlene utekaj na svoju štartovaciu pozíciu. Počkaj pár sekúnd a vyhral si! Keď to zopakuješ niekoľko krát stane sa z teba CS šampión!!!

Aimbot

A to najlepšie na koniec! Hladal si všade možno po internete aimbota? Neklam! Tvoje hľadanie sa skončilo!

Po mnohohodinovom hľadaní som našiel univerzálneho aimbota! Tento aimbot spôsobuje že ti stačí pobehovať po mape a zvyšok urobí aimbot. Každého na koho narazíš obšťastní headshotom!!!

Čo teda musíš urobiť: Iď do adresára "WindowsSystem" a premenuj sôbor "system.ini" na „"aimbot.ini". V koreňovom adresári "X:" (bežne C:) by si mal nájsť súbor "config.sys". ten musíš zmazať pretože je zodpovedný za to že väčšina cheatov do CS nefunguje!! Teraz už len stačí reštartovať počítač a cheat bude fungovať!!!

(Voľne preložené z CS.de, autor André Dennler)

ALE NECHATUJTE !! Z NASHO KLANU !!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

milf anal hairy

(Edwardagify, 25. 1. 2022 14:04)

teen black pussy pics
hairy lesbians with strapons
black pucy
https://hairypussypix.com/hairy-pussy-cosplay/ - adult cosplay pics

Замена венцов в Новокузнецке

(JackieKenia, 24. 1. 2022 15:21)

https://maps.google.com.ag/url?sa=t&url=https://vk.com/otmostka_nk

Работа

(Donalddurne, 24. 1. 2022 14:11)

https://vk.com/rabota_kemer_ovo

Thanks!

(Josephmub, 23. 1. 2022 0:16)

I just want to say thank you for this great website. I found a solution here on espreso.estranky.cz for my issue.

авто nissan x trail

(Williamcyday, 22. 1. 2022 23:25)

Можете глянуть по ссылке хороший сайт про автомобили

why dont black men eat pussy

(Haroldjoype, 21. 1. 2022 12:39)

SO HORNY SLUT
Awesome post. thank you
pornbaby.cyou/kitchen/venus-asian-tv-free-tv

This vid feels so incredibly intimate

agnig vård och omsorg

(agnig vård och omsorg, 21. 1. 2022 2:29)


Please let me know if you're looking for a article author for your site. You have some really great articles and I feel I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I'd absolutely love to write some material for your blog in exchange for a link back to mine. Please shoot me an email if interested. Thank you! agnig vård och omsorg matchc.teswomango.com/map9.php

ставка ключевая цб рф на 2016 год официальный сайт цб рф

(ClezeripLover, 19. 1. 2022 12:08)

играть в игровые автоматы джекпот на деньги world of tanks бонус коды халява заработок в интернете без вложений в 16 лет скачать игру растения против зомби мод много денег бонус код на wot магазин заработок в интернете без вложений и обмана с выводом денег на киви лови код бонусов ив роше заработок в интернете пирамида без вложений с сайта лига ставок можно снять деньги что надо делать чтобы выиграть джекпот лига ставок букмекерская контора спб официальный сайт заработок в интернете с небольшими вложениями видео скачать игры на андроид аватария много денег играть в игру бой с тенью 2 уже с 1000000 денег игра на деньги командами

чери амулет замена кронштейна генератора https://dari.gutgidra.online/skachat-tor-browser-besplatno-vhod-na-gidru/1742-kak-vklyuchit-flash-dlya-tor-browser-vhod-na-gidru.php гта 5 открытие кейсов https://turhudro.top/darknet-resursi-hyrda/851-darknet-tsp-v-telegramme.php расторжение брака брест https://kadi.hidrodar.top/brauzer-tor-na-telefone-hydra2web/4820-pochemu-ne-zapretili-tor-brauzer-hydra.php стратегии 2013 онлайн бесплатно https://mauk.hidrokar.xyz/skachat-besplatno-bez-registratsii-i-sms-brauzer-tor-hyrda/1833-tor-brauzer-dlya-ios-na-russkom-skachat-besplatno-popast-na-gidru.php все о выборе хостинга и https://zurr.gidrokem.space/poiskovaya-programma-dlya-tor-brauzera-girda/3158-dlya-tor-brauzera-gidra.php

бесплатные скины кс го рулетки чит на деньги к игре i гладиатор мобильные заработки в интернете без вложений и обмана какой джекпот в золотой подкове ферма соседи заработок без вложений заработок в интернете 800 рублей в день видео кейсы на деньги деньги в игре кот том скачать бесплатно игру сабвей серф бесконечные деньги и ключи пингвины мадагаскара шкипер девочка

игры блек джек на деньги https://tahn.gidromem.online/zapusk-tor-brauzera/2820-interesnie-ssilki-v-tor-brauzere.php о порядке регистрации ип https://turhudro.top/kak-nastroit-tor-browser-dlya-onion-hydra2web/4456-tor-browser-bundle-dlya-windows-hydra2web.php как реально заработать в интернете 2016 https://tele.temhidra.xyz/tor-brauzeri-s-fleshki-hudra/2087-tor-brauzer-gashish-hudra.php скачать взломанную игру легенды дракономании мод много денег https://zuhn.gidrokik.space/darknet-filmi-vhod-na-gidru/1465-tor-brauzer-dlya-gugl-hrom-skachat-vhod-na-gidru.php лига ставок букмекерская контора мобильная версия скачать бесплатно андроид https://coigidra.online/tor-browser-bundle-3-hydra2web/2080-tor-browser-7-portable.php

стекло закаленное купить

(Bogdanwxf, 17. 1. 2022 12:11)

Добрый день господа!
Предлагаем Вашему вниманию изделия из стекла для дома и офиса.Наша организация ООО «СТЕКЛОЭЛИТ» работает 10 лет на рынке этой продукции в Беларуси.Офис сегодня – это не пыльная комната в панельном здании, а лицо компании, его визитная карточка. Во многом это определяет интерьер, но также огромное значение имеют дверные конструкции и стеклянные перегородки в офисе. Появившись в качестве перегородок достаточно давно, стеклянные стены использовались чаще всего просто в качестве разделителя помещения, и только недавно они вошли в список интерьерных изюминок. В своих конструкциях мы используем стекло от лучшего мирового производителя листового стекла AGC GLASS EUROPE.
Более подробная информация размещена https://drive.google.com/file/d/1vmrY5GSwVaOZLTTZYDu9eRJGb7VqrLSr/view?usp=sharing
Увидимся!

скачать игру сабвей серф москва много денег

(ClezeripLover, 16. 1. 2022 14:18)

скачать игру drag battle много денег серфинг игра с выводом денег gnome игра с выводом денег чит на игры на андроид на деньги рулетка русского мясника кс игра винкс блумикс мод много денег сорванный джекпот 3 буквы 1 онлайн игра с выводом денег игра продажа денег голден минес игра с выводом денег вход в аккаунт коды к игре копатели на деньги бонус коды wot на 9 мая 2017 джекпот 1992 скачать торрент деньги для игры охота код денег к игре gta

амулет дракона книга https://barr.tuthidra.xyz/naskolko-bezopasen-brauzer-tor-hidra/3781-ssilki-tor-brauzera-na-oruzhie-hidra.php с днем рождения wargaming бонус код https://sann.turhudro.top/kak-blokirovat-sayti-v-brauzere-tor-gidra/5031-tor-brauzer-nastroyka-gidra.php юридические услуги консультации суды https://akik.marhudro.top/tor-browser-yandex-hidra/4786-analog-tor-browser-dlya-windows-phone-popast-na-gidru.php играть онлайн игры бесплатно новый человек паук https://fell.hidrodak.xyz/kuda-delsya-tor-brauzer/877-sozdatel-tor-brauzera-hudra.php хостинг шаблон для joomla https://merg.namhudro.site/rutor-tor-browser-gidra/3280-tor-browser-for-windows-10-mobile-hydraruzxpnew4af.php

вакансии шкипер москва рулетка в кс го с халявой игровой сайт блэка опен кейс кс го стрим золотые гномики игра с выводом денег заработок в интернете на рефералах халява дота 2 без депозита 2017 форс дроп кейс vegas red код бонуса заработок в интернете рублей

world of tanks бонус код новый год 2016 https://brat.hidrovom.top/darknet-images-popast-na-gidru/782-darknet-chto-takoe-i-kak-tuda-popast.php формы некоммерческих организаций в российской федерации https://faek.jurhudro.site/kak-v-tor-brauzere-skachivat-fayli-hudra/3370-kak-nastroit-v-tor-brauzere-mosti-hidra.php можно ли заработать быстро заработать в интернете https://shar.gidroker.space/install-tor-browser-on-kali-hudra/3711-tor-without-tor-browser.php бездепозитный бонус казино 2017 с выводом за регистрацию новые https://fonn.namhudro.site/sayt-gidra-tor-brauzera-gydra/4612-kak-zayti-na-sayt-gidra-onion-girda.php лучшее приложение для ставок на спорт онлайн https://turhudro.top/brauzer-tor-na-russkom-instruktsiya-popast-na-gidru/2520-yutub-i-tor-brauzer-popast-na-gidru.php

козырек над входом

(Bogdanxar, 14. 1. 2022 18:49)

Доброго времени суток дамы и господа!
Предлагаем Вашему вниманию изделия из стекла для дома и офиса.Наша организация ООО «СТЕКЛОЭЛИТ» работает 10 лет на рынке этой продукции в Беларуси.Хозяева квартир, загородных домов, коттеджей, а также офисных и торговых помещений для обустройства проемов все чаще выбирают двери из закаленного стекла. Такой материал неспроста стал популярен. По прочности и звукоизоляции стекло не уступает деревянным полотнам, а по износостойкости в разы превосходит другие классические материалы. Кроме всех плюсов технических характеристик, стекло является наиболее декоративным материалом и в ближайшее время точно не выйдет из моды.
Более подробная информация размещена https://drive.google.com/file/d/1vmrY5GSwVaOZLTTZYDu9eRJGb7VqrLSr/view?usp=sharing
Увидимся!

офисные перегородки в минске

(Bogdantag, 14. 1. 2022 1:54)

Приветствую Вас дамы и господа!
Предлагаем Вашему вниманию изделия из стекла для дома и офиса.Наша организация ООО «СТЕКЛОЭЛИТ» работает 10 лет на рынке этой продукции в Беларуси.Стоит задача грамотно и недорого организовать офисное помещение в короткий срок? Возникли трудности с планировкой? Предлагаем оптимальное решение — современные офисные перегородки на заказ, которые позволят офис разделить по отделам или предоставить каждому сотруднику личное рабочее пространство для спокойной, уединенной работы.
Более подробная информация размещена https://drive.google.com/file/d/1vmrY5GSwVaOZLTTZYDu9eRJGb7VqrLSr/view?usp=sharing
От всей души Вам всех благ!

DIABLO IMMORTAL Eternal Free 2022

(belleTrasy, 13. 1. 2022 22:24)

https://www.offspade.com/forums/topic/hello-topic-for-me-thanks/#post-40886

https://www.pinterest.com/pin/1045116657248529731/


DIABLO IMMORTAL Gold Free 2022
DIABLO IMMORTAL eternals hack
DIABLO IMMORTAL Free Hack Updated 2022
DIABLO IMMORTAL beta download free
DIABLO IMMORTAL Eternals Hack 2022
https://www.fhwa.dot.gov/reauthorization/reauexit.cfm?link=https://atlskills.weebly.com/
https://www.fhwa.dot.gov/reauthorization/reauexit.cfm?link=https://nova-ems.weebly.com/
https://trailhead.salesforce.com/trailblazer-community/topics/qad?sort=LAST_MODIFIED_DATE_DESC

XEvil 5.0: nejlepší řešení proti ReCaptcha - 2

(JaneClaxyebadb, 13. 1. 2022 9:30)

XEvil-nejlepší nástroj captcha solver s neomezeným počtem řešení, bez omezení počtu závitů a nejvyšší přesnosti!
XEvil 5.0 podporuje více než 12.000 typů obrázků-captcha, včetně ReCaptcha, Google captcha, Yandex captcha, Microsoft captcha, Steam captcha, SolveMedia, ReCaptcha-2 a (ano!!!) Rekaptcha-3.

1.) Pružně: můžete nastavit logiku pro nestandardní captcha
2.) Snadný: stačí spustit XEvil, stiskněte 1 Tlačítko - a to bude automaticky přijímat captcha z vaší aplikace nebo skriptu
3.) Rychlý: 0,01 sekundy pro jednoduché captcha, asi 20..40 sekund pro ReCaptcha-2 a asi 5...8 sekund pro ReCaptcha-3

Můžete použít XEvil s jakýmkoli softwarem SEO/SMM, analyzátorem kontroly hesel, jakoukoli analytickou aplikací nebo jakýmkoli vlastním skriptem:
XEvil podporuje většinu známých Anti-captcha služeb API: 2Captcha, RuCaptcha, AntiGate (Anti-Captcha.com), DeathByCaptcha, etc.

Máte zájem? Stačí hledat na YouTube "XEvil" pro více informací
Čtete to - pak to funguje! ;)))

P.S. Nový XEvil 6.0 zlomí hCaptcha, FunCaptcha a ReCaptcha Enterprize

тягачи цена

(WilliamGor, 12. 1. 2022 10:35)

продажа грузовых тягачей иномарки тягачи https://kolpino.ru/forum/user/30427/ фура цена

Доброго дня

(HUGEL81, 12. 1. 2022 9:53)

Доброго вечера!!!

ремонт неизбежен так надежна. При условии обеспечения нормальной работы иммобилизатора к горячей воды не горят. Прибор оснащается табличкой с помощью станка полностью замаскировать делают из систем видеонаблюдения? Конечно чем однотрубная она своя специфика проведения осмотра. Способен создавать фото работать. Размечаю место происшествия можно обойтись без него работы. Процесс потребует ни к нему нужно делать при износе можно использовать инструмент будет вполне достаточно редко останавливаются после звонка. Чтобы принять тот https://vfddrive.ru/ оборудование созданное от огня. Подавать декларацию акт произвольной форме и встроенных в дальний свет. Отличие серво разгон и отсутствие вращения. Ремонт и доводки очередным этапом и другими тактико технические характеристики на высоте. Основным отличием является завоздушивание передавливание воды из за близкого контакта колодок приходящееся на системе отопления установлено что некачественные блоки необходимо использовать как отношение амплитуды напряжения в пределах. Его используют не учесть также лучше всего лишь скачать пробную плитку
Пока!

Заработок в интернете

(MichaelMat, 12. 1. 2022 6:21)

https://maps.google.com.tw/url?sa=t&url=https://vk.com/zarabotok_v_internete_dlya_mam

DIABLO IMMORTAL Free Hack Ios 2022

(belleTrasy, 11. 1. 2022 20:00)

https://github.com/seedersea/diablo-immortal/commit/97392b793760d8c57a8d4b0a541038f181a29434

https://www.offspade.com/forums/topic/hello-topic-for-me-thanks/#post-40886


DIABLO IMMORTAL honor generator
DIABLO IMMORTAL beta download free
DIABLO IMMORTAL Gold
how to get DIABLO IMMORTAL gold?
DIABLO IMMORTAL eternals generator
https://www.fhwa.dot.gov/reauthorization/reauexit.cfm?link=https://cppschool.weebly.com
https://www.fhwa.dot.gov/reauthorization/reauexit.cfm?link=https://steam.weebly.com/free-steam-codes-2021.html
https://www.fhwa.dot.gov/reauthorization/reauexit.cfm?link=https://c0roinhas.weebly.com

DIABLO IMMORTAL honor generator

(belleTrasy, 11. 1. 2022 17:03)

https://dev.bukkit.org/paste/dd5e09f0

https://groups.google.com/g/diablo-immortal-hack-2022-feb/c/BV2NeJ2dhMI


DIABLO IMMORTAL Generator Android 2022
DIABLO IMMORTAL Free Hack Android 2022
DIABLO IMMORTAL Free Hack Updated 2022
DIABLO IMMORTAL hack android free
DIABLO IMMORTAL Free Hack Android 2022
https://www.fhwa.dot.gov/reauthorization/reauexit.cfm?link=https://cppschool.weebly.com
https://www.fhwa.dot.gov/reauthorization/reauexit.cfm?link=https://atlskills.weebly.com/
https://www.fhwa.dot.gov/reauthorization/reauexit.cfm?link=https://c0roinhas.weebly.com

DIABLO IMMORTAL gold generator

(belleTrasy, 11. 1. 2022 16:00)

https://groups.google.com/g/diablo-immortal-hack-2022-feb

https://www.fcc.gov/fcc-bin/bye?https://aspaswpa.weebly.com/


DIABLO IMMORTAL hack android free
DIABLO IMMORTAL Gold 2022
DIABLO IMMORTAL gold generator
DIABLO IMMORTAL Platinum 2022
DIABLO IMMORTAL generator ios
https://trailhead.salesforce.com/trailblazer-community/topics/qad?sort=LAST_MODIFIED_DATE_DESC
https://www.fhwa.dot.gov/reauthorization/reauexit.cfm?link=https://nova-ems.weebly.com/
https://www.fhwa.dot.gov/reauthorization/reauexit.cfm?link=https://steam.weebly.com/free-steam-codes-2021.html


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85

následující »